HU EN
FőoldalHírekFELHÍVÁS - APPEL

FELHÍVÁS - APPEL

A debreceni Déri Múzeumban június végéig látogatható Franciaország egy tengeren túli megyéjét bemutató kiállítás RÉUNION - Egy sziget anatómiája címmel.

A megmérettetésen múzeumi nyereményeken túl további értékes díjak vihetők haza: belépő az Aquaticum Mediterrán Élményfürdőbe, jegyek a Cinema City vetítéseire, a Francia Intézetnek és könyvesboltjának, a Latitudes-nek a felajánlásai.

 

A debreceni Déri Múzeumban június végéig látogatható Franciaország egy tengeren túli megyéjét bemutató kiállítás RÉUNION - Egy sziget anatómiája címmel.

A kiállítás kapcsán május elején vetélkedőt rendezünk francia nyelvet tanuló diákok részére – egyénileg és párban indulókat is szívesen látunk: https://www.derimuzeum.hu/hirek.php?id=279

Külön szekcióban versenyeznek a több éve, nagy óraszámmal tanulók és a több-kevesebb ideje kevés óraszámban tanuló diákok!

 

A nevezési határidő: 2023. április 30.

A verseny időpontja és helye: 2023. május 3. 13 óra,  Déri Múzeum (4026 Debrecen, Déri tér 1.)

A jelentkezőknek ki kell tölteniük a regisztrációs űrlapot ezen a google-formon: https://forms.gle/zgmNuY3Z4g9im6ncA

 

Déri Múzeum

Az 1902-ben helytörténeti múzeumként alapított intézmény egyszerre őrzi Debrecen, Hajdú-Bihar megye és az egyetemes művelődéstörténet kulturális emlékeit. Déri Frigyes 1920-ban adományozta rendkívül jelentős gyűjteményét múzeumunknak, amit az elmúlt évtizedekben számos más, jelentős adomány is gazdagított. 

 

2023. április 18.

Kövess minket:

YouTube Instagram Twitter
Feliratkozás hírlvélre
Déri Múzeum - Minden jog fenntartva © 2020 - 2024
4026 Debrecen, Déri tér 1.
Tel.: +36 (52) 322-207
href="mailto:uh!pont!muezumired!kukac!ired">E-mail: uh!pont!muezumired!kukac!ired
készítette: WebDeb.hu