HU EN
FőoldalHírekKeszekusza mese: A második gubanc

Keszekusza mese: A második gubanc

Keszekusza mese: A második gubanc
Nyomozz a Debreceni Irodalom Háza udvarán a Mesetisztáson! Legyen QR-kód olvasó az okostelefonodon!

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy Mesés (B)irodalom, s ennek a birodalomnak a szívében feküdt a Mesetisztás. Ha tudni szeretnéd, mi történik a retró mesék hőseivel miután beléptek a Mesetisztásra, hozz magaddal okostelefont QR-kódolvasó applikációval, és vegyél részt egy QR-kód alapú múzeumi nyomozásban a Tv Macival, Mirr-Murral, Gombóc Artúrral és társaival a Debreceni Irodalom Háza udvarán és a Mesés (B)irodalom virtuális kiállítás oldalán egyaránt. 

 

Egyéni látogatók esetében a nyomozás bejelentkezés nélkül nyitvatartási időben K-V-ig 10.00-17.00-ig bármikor elérhető 400Ft/nyomozás áron.

Iskolai csoportok esetében bejelentkezés szükséges a kívánt időpont előtt egy héttel Aranyi Fruzsina múzeumpedagógusnál az aranyi.fruzsina@derimuzeum.hu e-mail címen vagy a +36 (20) 259-5390-es telefonszámon. A nyomozás díja 400Ft/fő. 

 

 

Tovább a játék oldalra

 

Álmodó magyarok – Történetek Debrecen irodalmából

 

A Déri Múzeum állandó irodalmi kiállítása nem Debrecen irodalomtörténetét mutatja be, hanem néhány, jellegzetes és máig ható csomópontot emel ki. Egyrészt azért mert ötszáz év történetét nem tudjuk tárgyak segítségével bemutatni – a kéziratokról, dokumentumokról és ábrázolásokról készült másolatok nem adnának többet egy könyvnél –, másrészt az ilyen hosszú időszak alatt fölhalmozódó információkat, adatokat a közönség nem tudná befogadni. Tovább

2020. szeptember 28.

Kövess minket:

YouTube Instagram Twitter
Feliratkozás hírlvélre
Déri Múzeum - Minden jog fenntartva © 2020 - 2022
4026 Debrecen, Déri tér 1.
Tel.: +36 (52) 322-207
href="mailto:uh!pont!muezumired!kukac!ired">E-mail: uh!pont!muezumired!kukac!ired
készítette: WebDeb.hu