Regisztráció
HU EN
FőoldalMúzeumpedagógiaPedagógus továbbképzés

Pedagógus továbbképzés

 A múzeumok, mint non-formális oktatási színterek egyre hangsúlyosabb szerepet kapnak a tudásátadásban. Így szükségessé vált egy állandó fórum, ami elősegíti a múzeumi szakemberek és a pedagógusok párbeszédét. Múzeumpedagógusként és oktatáskutatóként fontosnak érzem, hogy e fórumon az érdeklődő pedagógusok számára bemutassuk a múzeumban használt legújabb módszertani innovációkat, melyek az iskolai oktatásban is sikerrel alkalmazhatók, s egyszersmind megmutassuk azokat a pedagógiai lehetőségeket is, melyeket a Déri Múzeum és két tagintézménye, a Debreceni Irodalom Háza és a Medgyessy Ferenc Emlékkiállítás magában hordoz.  

 

 

A Debreceni Református Hittudományi Egyetemmel együttműködésben évente egy alkalommal meghirdetett hétvégi 6 órás továbbképzésünk a 277/1997. (XII. 22.) korm. rendelet értelmében beszámítható a hétévenkénti pedagógus továbbképzésbe. 

A képzésről bővebb információt Aranyi Fruzsina múzeumpedagógustól az aranyi.fruzsina@derimuzeum.hu e-mail címen illetve a +36(20)259-5390-es telefonszámon kaphat. 


Amennyiben előadónak kíván jelentkezni a jövő évi továbbképzésre, azt is a fenti e-mail címen teheti meg. 

 

Képek a 2019-es képzésről

Kövess minket:

YouTube
Feliratkozás hírlvélre
Debreceni Irodalom Háza - Minden jog fenntartva © 2020 - 2024
Debrecen, Péterfia u. 28.
Tel.: +36 (52) 322-207
href="mailto:uh!pont!muezumired!kukac!azahmoladori">E-mail: uh!pont!muezumired!kukac!azahmoladori
készítette: WebDeb.hu