Déri Múzeum

Közlemény

KÖZLEMÉNYEINK A DÉRI MÚZEUMRA ÉS MINDEN TAGINTÉZMÉNYÉRE, A MEDGYESSY FERENC EMLÉKKIÁLLÍTÁSRA, A DEBRECENI IRODALOMHÁZÁRA VONATKOZNAK


FRISS! Kedves Látogatóink!

 A Déri Múzeum és tagintézményei, a Medgyessy Ferenc Emlékkiállítás valamint a Debreceni Irodalom Háza 2020. március 17-től  a rendkívüli  kormányrendelettel összhangban, a járványügyi helyzetre való tekintettel határozatlan ideig zárva tartanak. A kiállítások újra nyitásáról időben értesítjük a közönséget.
Addig is kérjük barátainkat, látogatóinkat, hogy közösségi oldalainkon (Facebook , Instagram) és honlapunkon tájékozódjanak, kövessék folyamatosan bővülő digitális tartalmainkat!

Bár ajtóink ideiglenesen zárva tartanak, a múzeumi munka nem áll le. Amint lehetőségünk lesz rá, továbbra is szervezzük majd a megszokott programokat és kiállításainkat.

Vigyázzunk egymásra!  (2020. 03. 17.)

A magyar kormány veszélyhelyzetet rendelt el a koronavírus járvány miatt, és a mai naptól, március 12-től megtiltotta a 100 főnél nagyobb látogatottságú beltéri és 500 főnél nagyobb látogatottságú kültéri rendezvények megtartását.


Figyelembe véve a kormány döntését, a látogatók érdekeit és a közegészségügyi szempontokat, a következő egy hónapban a Déri Múzeum és tagintézményei (Debreceni Irodalom Háza, Medgyessy Ferenc Emlékkiállítás) valamennyi programja elmarad. A Déri Múzeum valamennyi kiállítása továbbra is látogatható a nyitvatartási idő alatt.


A fent említett rendelkezések értelmében azonban egyszerre, egy időben száznál több látogató 
nem tartózkodhat a múzeum épületeiben. Az esetleges sorban állás, várakozás miatt tisztelettel kérjük látogatóink megértését és türelmét! 
(2020.03.12.)

A zenével kísért és a bibliai fényjátékok a Munkácsy Teremben elmaradnak.


A múzeum szünetelteti könyvtári szolgáltatásait.


A Déri Múzeum és tagintézményeinek kutatószolgálata határozatlan ideig szünetel.